• O recomand pe Ioana pentru că, având experienta de peste 20 de ani în marketing, are acel simț fin și merge direct la țintă cu fiecare recomandare pe care o face.

  În colaborarea cu Ioana am primit claritate și susținere atunci când am ieșit din zona de confort. Rezonez cu stilul ei direct, fiecare acțiune un pas către rezultatul dorit. Sau cum spune ea “începe cu obiectivul final în minte!”.

  Olga Ursu Investment Strategist la olgaursu.ro
 • La început, am făcut lucrurile după ureche, la inspirație, cu multe răzgândiri și bătut pasul pe loc.

  Am ajuns la Ioana într-un moment în care mi-am dat seama că nu mai merge așa...pierdeam timp și bani pentru că nu știam prea bine ce vreau, iar ceea ce știam că vreau, nu mă pricepeam să pun în practică.

  Mie Ioana mi-a dat direcție și claritate. M-a sprijinit să mă deblochez și să iau avânt. Am cifrele clare, am metoda și pașii pe care îi am de urmat ca să ajung să-mi ating cifrele, și am încredere că știu ce am de făcut.

  Ioana este un mix foarte fain de om de corporație, tobă de carte și de experiență, și antreprenor curios, care se adaptează la bugete de start-up. Pentru mine a fost o plăcere și o bucurie fiecare întâlnire cu Ioana, și sunt mândră că am lucrat cu ea.

  Ramina Mihaela Damian Educator si strateg financiar
 • Pe Ioana Moga am cunoscut-o acum mulți ani și am început să lucrăm împreună poate în momentul în care aveam cel mai mult nevoie de ea.

  A fost omul potrivit care a apărut în viața mea la momentul potrivit, cu vorbele potrivite. E un om direct, dar își alege bine cuvintele de fiecare dată ca să te ghideze ușor spre calea potrivită, pe care tu singur alegi apoi să mergi.

  Experiența de business își spune cuvântul și sfaturile ei sunt întotdeauna practice. E genul de om care stă lânga tine ca să te susțină până la capăt, ca să îți poată observa rezultatele.

  Cred cu tarie ca iubește să lucreze cu oameni și să îi ajute concret să își atingă adevaratul potențial. Conversațiile noastre sunt de fiecare dată o plăcere și am recomandat-o tuturor celor care am simțit că ar avea de câștigat din lucrul cu ea.

  Gia Bacioiu Stilist si Owner la theurbandiva.ro
 • Ioana are mindsetul și cunoștințele de care ai nevoie pentru a reuși. Îți oferă un plan de acțiuni, pas cu pas, care te ajută să reușești în ce ți-ai propus îți mulțumesc!

  Luminița Dobrescu Owner și Designer la minirock.ro
 • Am lucrat cu Ioana și îmi place foarte mult abordarea ei pragmatică și cu accent pe marketing.

  Reușește să înțeleagă cu multă ușurință afacerea clientului și să ofere soluții și metode calibrate pe personalitatea și pe businessul acestuia, să îți ofere opțiuni ce funcționează și, de asemenea cum să le implementezi.

  Dupa fiecare discuție cu Ioana simt că am mintea clară și o direcție de acțiune potrivită cu afacerea mea! O recomand cu mult drag și încredere tututor celor care își doresc să își transforme abilitățile personale într-o afacere de succes!

  Alina Barna Visual Branding Strategist, alinabarna.com
 • Voiam să lucrez cu părinții în burnout parental dar nu știam cum să le spun că eu asta fac asta

  Am început prin a învață cum să fac calluri 1 la 1, apoi am trecut la construirea unui program pilot unde am învățat cum să fac procesul întreg de email marketing, landing pages, costruirea formei cursului, cum anume să îl livrez iar apoi am învățat cum să fac un webinar cu vânzare.

  În acest proces am ajuns să îmi cunosc mai bine clientul ideal, să stiu cum să ajung la el așa cum are nevoie.

  După ce am întâlnit-o pe Ioana, prin lucrul cu ea am avut ocazia să ajut peste 1000 de mame să gestioneze mai bine stresul rolului de părinte și să se regăsească după apariția copiilor.

  Ioana m-a ajutat să aduc structură, informații, să depășesc anumite credințe limitative ce mă împiedicau să vând ceea ce fac.

  Am început să apreciez munca pe care eu o fac așa cum merita de la început. Mi-a plăcut foarte mult stilul ei direct, energia și încrederea pe care mi le-a transmis pe tot parcursul lucrului împreună.

  Alina Ioana Pop Psiholog, specializat in burnout parental

Vrei să faci un salt semnificativ în afacerea ta? Înconjoară-te cu cei ce gândesc la fel ca tine

Se spune că fiecare dintre noi este media a celor mai apropiate 5 persoane cu care se înconjoară. Vino în comunitatea Afacere din Pasiune și vei găsi strategii testate, inspirație pentru un plan eficient si energia pentru a reuși