Numele meu este Ioana Moga, sunt Business Startegist & Energetic Sales Coach și mă bucur să te cunosc!

Ajut antreprenoarele motivate să-și transforme pasiunea într-o afacere online aliniată cu scopul lor, lucrând cu ușurință, încredere și bucurie.

Ai o idee care te pasionează, ai pus bazele unei afaceri care să-ți ofere stilul de viața la care aspiri, dar nu ai cunoștințele pentru pentru a o dezvolta?

Ai nevoie de…

 • O strategie testată care să funcționeze
 • Un plan clar și ușor de aplicat în care să crezi
 • Acțiuni simple și coerente care să te bucure în fiecare zi
 • Un mindset care să te alimenteze cu energia succesului, fără să repeți aceleași greșeli, încercând să reinventezi roata

Nu-ți faceți griji!

Am creat pentru tine pașii care să te ajute să-ți începi sau să-ți dezvolți afacerea online. Totul este despre tine și despre ceea ce vrei să obții. Eu sunt aici doar pentru a te ghida și a te sprijini să obții maxim cu minim de efort!
Am creat comunitatea Afacere din Pasiune, unde găsești atât sprijinul meu cât și femei asemenea ție. Primești susținerea, înțelegerea și know-howul pe care altfel nu le ai în jurul tău.

Vezi ce înseamnă acestă comunitate și, dacă este pentru tine, alătură-te lor.

Îți dorești o afacere care să-ți asigure stilul de viață la care visezi?

Ce spui de 100K € …

Am început afacerea mea din pasiune pentru că mi-am dorit libertate financiară și un stil de viață în care să-mi susțin pasiunile,  familia și să pot crește ca om. Toate astea în timp ce pot pune umărul semnificafiv la prosperitatea clienților mei.

Sunt o femeie energică, cu multe pasiuni, antreprenoare, soție și mamă de gemeni adolescenți.

Iubesc natura, călătoriile, muntele și soarele și am o înclinație specială către claritate și simplitate.

Sunt pasionată de energie pentru că am înțeles și experimentat ce înseamnă acesta și am văzut cum energia și mindset-ul îți determină cursul afacerii si al vieții.

A… și am un talent special să fac ce-mi place!

afacere din pasiune, lifestyleÎmi place să creez, să construiesc și să cresc Afaceri din Pasiune

Afacerile din Pasiune sunt acele cariere de antreprenori specialiști, coach, consultanți, adviseri, traineri, care își pun la bătaie atuurile personale pentru a-și împlini vocația și a schimba ceva în jurul lor în timp ce prosperă și cresc la rândul lor.

Iar pentru așa o misiune au nevoie de ajutor pentru a-și creea abundența fără de care o pasiune rămâne un hobby ocazional, iar energia și darurile lor rămân îngropate în uitare.

Cred cu tărie că fiecare dintre noi am venit aici cu un anume set de daruri, numite și talente sau abilități, ce se manifestă prin pasiuni. Ele ne-au fost date nu ca sa le ținem ascunse, ci pentru a le folosi, a le pune în aplicare ca să creăm mai departe lumea.

Îți propun o perspectivă nouă asupra a ceea ce poți face pentru a reuși.

Nu să te arunci în gol și să riști totul, nu idei imposibile pentru lumea în care trăiești și în niciun caz vreo magie care sa te îmbogățească peste noapte.

Îți propun să înțelegi mai bine cum poți îmbina două lumi aparent distincte, business-ul și energia, dar care, în realitate, merg mână în mână, inseparabile.


Care-i treaba cu cei 100K €?

În business sunt 2 niveluri esențiale:

 • Nivelul de supraviețuire, acolo unde construiești și testezi programele, te definitivezi ca expert și, în același timp îți creezi fluxuri de venituri pe care te poți baza. Este o periodă de ups & downs, unde ai mare nevoie de sprijin pentru a o lua pe scurtătură și a nu reinventa roata. Acești 100K € îți plătesc salariul brut, ratele, scolile tale și ale copiilor și câteva vacanțe.
 • Nivelul de creștere este acela unde ai o bază stabilă un flux constant de clienți, un venit controlabil și îți poți face echipă, poți creea, poți diversifica și poți fi din ce în ce mai mult tu însăți. Acolo lucrezi în zona ta da geniu în timp ce restul externalizezi. Aici ai timp și bani și este etapa în care ai libertatea la care aspiri și înflorești cu adevărat.

Cei 100K venituri anuale sunt limita dintre cele 2, iar eu te pot duce acolo dacă ești dispusă să faci efortul necesar. După acestă limită, ești doar pe plus!

Te sperie cei 100K €? Par un vis nerealizabil?

Hai să tăiem elefantul în felii și vei vedea totul dintr-o altă perspectivă. Scrie-mi și haide să vedem cum te pot ajuta.


De ce să ai încredere în mine?

Pentru că fac tot ce spun, iau succesul tău foarte în serios și sunt o combinație unică de business și energie.

Vei avea de-a face cu o pragmatică, directă în exprimare și cu un spirit practic foarte dezvoltat. Clienții mei îmi mulțumesc pentru că sunt deschisă și creativă, mai ales în a găsi soluții și le acord sprijinul onest și peste așteptări.

Poți avea încredere pentru că…

 • Vei avea acces la un expert în marketing și strategie de business cu +20 de ani de experiență pe branduri internaționale de top și-ți dau servite strategii eficiente croite special pentru tine.
 • Sunt foate bună în marketing-ul digital, aprofundat într-un program MBA de cea mai înaltă clasă, așa că știu cum să fac un buton de CTA să zbârnâie.
 • Gândesc simplu și mă pun mereu în pielea ta, astfel că am tradus tot know-how-ul meu de business într-un limbaj simplu astfel încât tu să nu-ți bați capul decât cu acțiunea și savuratul succesului.
 • Înțeleg cum funcționează energia. Sunt expert Feng Shui acreditat internațional. De aceea știu să  modelez energia și te pot învăța cum să rezonezi cu clienții tăi. 
 • Stăpânesc cu multă măiestrie metoda de înțelegere a comportamentului uman, numită Coloanele Destinului, metodă cu care îți înțelegi trecutul, descoperi atuurile native cât și drumul pe care îl ai în față, astfel încât să te poziționezi corect în viață cât și în carieră sau business.
 • Tot ce te învăț este testat și funcționează. Metodele și programele sunt bazate pe tot ce am aplicat eu cu succes în afacerea mea.

Vezi AICI ce înseamnă să lucrezi cu Ioana.

A ta, Ioana

Business Strategist & Energetic Sales Coach