Cei 3 piloni ai succesului în afacerea ta: S P A

 • S = Strategie. Sună pompos dar, tradus ar fi: să știi de unde pornești, unde vrei să ajungi și cum ai putea face asta. Vei putea contura o idee despre cum poți obține ceea ce îți dorești. De aici decurg o serie de acțiuni ce îți aduc super claritate și motivația de a face zi de zi un nou pas.
 • P = Plan. Sunt pașii detaliați cu care pui în practică strategia și ajungi acolo unde îți propui. Acesta îți simplifică viața și-ți arată drumul. Având planul, urmezi zi de zi o serie de acțiuni concrete prin care afacerea ta prinde contur.
 • A = Acțiune. Așa se pune planul în mișcare. Acțiune cu acțiune, pas cu pas și, neapărat, cu sprijinul potrivit. Progresezi mult mai repede și eviți greșelile care pot face ca o strategie și un plan bun să eșueze lamentabil.

“Concentrează-te pe ceea ce-ți place și succesul este inevitabil, cu sprijinul potrivit”

Sigrun Gudjonsdottir, #1 Europe’s Business Mentor


Este Afacere din Pasiune pentru tine?

Ești coach, consultant, adviser, trainer, specialist pe domeniul tău (beauty, style, fitness, marketing, well being, științe alternative) cu poftă de succes și îți dorești o afacere online prin care să-ți monetizezi pasiunea și să obții libertatea, prosperitatea și stilul de viața la care aspiri?

Atunci ești la locul potrivit!

Afacere din Pasiune este pentru tine indiferent de stadiul în care te afli cu business-ul tău:

 • Stadiul “From zero to hero”. Ai o idee în care crezi, ai pornit o mică afacere dar ai lovit zidul înainte de decolare. Te ghidez să intri pe făgaș și să prinzi aripi rapid, astfel încât să nu te mai bată gândul să renunți.
 • Stadiul de progres. Lucrezi de ceva timp dar ai atins un prag peste care nu poți trece singură pentru că nu mai știi cum. Te re-centrezi pe acțiunile care îți aduc rezultate, scalezi de la 1:1 la 1:many și te eliberezi de haosul de a le face pe de toate singură.
 • Stadiul de ascensiune rapidă. Ai deja o afacere pe care vrei să o duci la nivelul următor și ai nevoie de strategie, un plan eficient și suportul unui specialist cu experiență pentru a creea momentum în afacerea ta. Punct ochit, punct lovit! Muncești mai puțin, câștigi mai mult și ai impact mai mare.

Alege ce ai nevoie pentru a începe, a crește sau diversifica afacerea ta

1. Sesiunea de claritate

Vrei să te deblochezi și să înțelegi exact ce ai de făcut în afacerea ta?

Accesează o Sesiune de Claritate de o oră și jumătate în care facem curățenie și găsim soluții pentru orice problemă strategică, de implementare sau de mindset, care te împiedică să ai succes acum.

De cele mai multe ori, ceea ce pare o problemă imensă este de fapt un cumul de lucruri mici care se pot rezolva unul câte unul, doar cu o abordare sistematică.

Ce vom face?

 • Clarificăm și enunțăm corect orice problemă ai acum în afacerea ta, fie că ești la început sau vrei să te dezvolți dar nu știi cum.
 • Vei înțelege rapid cu ce te confrunți, de fapt. De multe ori ce se vede la suprafață are altele în spate, de aceea vom prioritiza ce este cu adevărat important.
 • Găsim soluții de rezolvare și alcătuim un plan cu acțiuni imediate, astfel încât să transformi orice problemă într-o oportunitate.
 • Gândim un plan pe termen lung care să împiedice ca aceleași probleme să mai apară și să mai fie o piedică pentru tine.
 • Te aliniezi cu energia și scopul tău astfel încât, la finalul sesiunii să simți aceea motivație care te pune în mișcare. Vei avea claritate asupra a ce ai de făcut și ce vei obține.

Sesiunea de Claritate este pentru tine indiferent de stadiul în care te afli cu afacerea ta

Rezervă-ți acum Sesiunea ta de Claritate și nu mai aștepta să treacă timpul și să stai frustrată în blocaje inutile.

Investiția ta în claritate și deblocare este de 297Euro (echivalent in lei)

Where there is a will, there is a way” / Unde este dorință, este și putință

William Hazlitt în 1822

2. Strategie cu energie

Pachet de 6 sedințe 1 la 1 online, personalizate în funcție de stadiul afacerii tale

Pornești fără opinteli, dai impuls afacerii existente sau scalezi rapid în timp ce muncești mai puțin și cu rezultate maxime

 • Obții ghidare și claritate pentru o strategie aliniată cu tine și scopul tău
 • Creezi un plan cu care să-ți atingi ușor obiectivele
 • Primești susținere pentru aplicarea planului fără a reinventa roata

Totul este croit exact pe nivelul, ritmul și nevoile tale în acest moment, iar tu obții claritatea cu care te deblochezi, iei decizii limpezi și știi cum să acționezi imediat

Cum știi dacă pachetul Strategie cu Energie este potrivit pentru tine?

Dacă ești hotărâtă să-ți construiești o viață abundentă în jurul a cine ești cu adevărat…

Atunci DA, clar este PENTRU TINE!

Programează-te pentru un call Gratuit și…

 • Îți raspund la întrebari și găsim soluiții. De la întrebări de strategie până la tips & tricks de implementare imediată.
 • Înțelegi cum poți să-ți crești afacerea și să muncești mai puțin, cu rezultate maxime (chiar uimitoare!). Mă pricep bine la asta.
 • Vezi dacă putem lucra împreună astfel încât să obține acele rezultate la care tu aspiri și pe care eu ador sa le creez pentru clienții mei.

Investiția ta este de 1.200E (echivalet in lei)

Vino acum la un call GRATUIT de 30 de minute în care ne cunoaștem, rezonăm și înțelegi exact ce obții.


3. Ziua V.I.P. – accelerator de profit

O zi de lucru intensiv în afacerea ta, în care îți reconstruiești strategia afacerii, planul de acțiune și îți crești energia astfel încât vei lucra mai puțin cu rezultate amplificate.

 • Facem o analiză a stadiului actual al afacerii tale și simplificăm tot ce nu îți servește în acest moment.
 • Ne uităm la contextul industriei tale și identificăm oportunitățile, potențialul pe termen lung cât și “quick wins”.
 • Ne uităm pe coloanele Destinului, o metodă a astrologiei chineze prin care îți identifici atuurile și știi cum să te poziționezi în afacerea ta.
 • Redesenăm modelul afacerii tale astfel încât să simplifici munca și mesajul, să amplifici rezultatele exponențial și să ai maxim de claritate. Asta se reflectă direct în energia ta.
 • Simulam partea financiară a modelului de afacere și estimăm investițiile, vânzările și vei vedea cu ochii tăi profitul.
 • Aliniem mixul de marketing: portofoliu, prețuri, promovare și vânzare, astfel încât tot ce faci să fie ca o casă bine construită pe o temelie solidă, baza unui brand puternic și relevant. Devii de neoprit!
 • Vei avea o imagine de ansablu și vei putea acționa super motivată cu rezultatul final în minte
 • Construim strategia și planul și alegem acele acțiuni care îți aduc rezultate maxime cu efort minim.

Această zi V.I.P. este pentru tine dacă…

 • Ai început deja o afacere și vrei să stabilești planul pentru perioada următoare.
 • Vrei să ai o viziune completă asupra a ceea ce poți livra și câștiga, astfel încât să lucrezi eficient și cu rezultate rapide. Claritate!
 • Îți dorești să scalezi afacerea ta astfel încât să lucrezi mai puțin cu rezultate multiplicate spectaculos.
 • Vrei ca investițiile tale în creșterea afacerii să fie eficiente și să se returneze multiplicat.

Dar mai ales…

 • Dacă îți dorești ca afacerea ta să îți ofere stilul de viață visat în timp ce ai impact, ajuți și ești aliniată cu scopul tău.

Investiția ta este de 997 Euro (echivalent in lei)

Programează-te pentru un call gratuit de 30 de minute în care discutăm toate detaliile și planificăm ziua V.I.P.

Think big, take action!

“Principalul motiv pentru care cei mai mulți oameni nu primesc ceea ce își doresc este acela că nu știu ce vor”

T. Harv Eker, Secretele minții de milionar

Cursuri și programe online

Alege-ți ce te ajută în acest moment. Ai acces imediat și nelimitat.

Citește detaliile fiecărui program și crește-ți afacerea în ritmul tău, fără presiune și cu tot suportul necesar.


Ce înseamnă să lucerezi cu Ioana

Ioana are acel simț fin dat de experiență și merge direct la țintă cu fiecare recomandare

O recomand pe Ioana pentru că, având experienta de peste 20 de ani in marketing, are acel simț fin și merge direct la țintă cu fiecare recomandare pe care o face.

În colaborarea cu Ioana am primit claritate și susținere atunci când am ieșit din zona de confort.

Rezonez cu stilul ei direct, fiecare acțiune e un pas către rezultatul dorit. Sau cum spune ea “începe cu obiectivul final în minte!”.

Olga Ursu

Investment Strategist la olgaursu.ro

Ioana este un mix foarte fain de om de corporație, tobă de carte și de experiență, și antreprenor curios, care se adaptează la bugete de start-up

La început, am făcut lucrurile după ureche, la inspirație, cu multe răzgândiri și bătut pasul pe loc.

Am ajuns la Ioana într-un moment în care mi-am dat seama că nu mai merge așa…pierdeam timp și bani pentru că nu știam prea bine ce vreau, iar ceea ce știam că vreau, nu mă pricepeam să pun în practică.

Mie Ioana mi-a dat direcție și claritate. M-a sprijinit să mă deblochez și să iau avânt. Am cifrele clare, am metoda și pașii pe care îi am de urmat ca să ajung să-mi ating cifrele, și am încredere că știu ce am de făcut.

Ioana este un mix foarte fain de om de corporație, tobă de carte și de experiență, și antreprenor curios, care se adaptează la bugete de start-up.

Pentru mine a fost o plăcere și o bucurie fiecare întâlnire cu Ioana, și sunt mândră că am lucrat cu ea.

Ramona Mihaela Daman

Educator si strateg financiar

Experiența de business își spune cuvântul și sfaturile ei sunt întotdeauna practice

Pe Ioana Moga am cunoscut-o acum mulți ani și am început să lucrăm împreună poate în momentul în care aveam cel mai mult nevoie de ea.

A fost omul potrivit care a apărut în viața mea la momentul potrivit, cu vorbele potrivite. E un om direct, dar își alege bine cuvintele de fiecare dată ca să te ghideze usor spre calea potrivită, pe care tu singur alegi apoi să mergi. Experiența de business își spune cuvântul și sfaturile ei sunt întotdeauna practice.

E genul de om care stă lânga tine ca să te susțină până la capăt, ca să îți poată observa rezultatele. Cred cu tărie că iubește să lucreze cu oameni și să îi ajute concret sa își atingă adevaratul potențial. Conversațiile nostre sunt de fiecare dată o plăcere și am recomandat-o tuturor celor care am simțit că ar avea de câștigat din lucrul cu ea.

Gia Bacioiu

Stilist si Owner la theurbandiva.ro

Atât mindset cât și cunoștințe pentru a reuși

Ioana are mindsetul și cunoștințele de care ai nevoie pentru a reuși. Îți oferă un plan de acțiuni, pas cu pas, care te ajută să reușești în ce ți-ai propus

Luminita Dobrescu

Owner minirock.ro

După fiecare discuție cu Ioana simt că am mintea clară și o direcție de acțiune potrivită

Am lucrat cu Ioana și îmi place foarte mult abordarea ei pragmatică și cu accent pe marketing.
Reușește să înțeleagă cu multă ușurință afacerea clientului și să ofere soluții și metode calibrate pe personalitatea și pe businessul acestuia, să îți ofere opțiuni ce funcționează și, de asemenea cum să le implementezi.
Dupa fiecare discuție cu Ioana simt că am mintea clară și o direcție de acțiune potrivită cu afacerea mea!
O recomand cu mult drag și încredere tututor celor care își doresc să își transforme abilitățile personale într-o afacere de succes!

Alina Barna, Timisoara

Visual Branding Strategist, alinabarna.com

Nu te-ai decis încă?

Alege-ți mai jos una dintre resursele GRATUITE și generează rezultate imediate în afacerea ta!

Descoperă-ți zona ta de geniu

Găsește-ți energia ta magnetică în business și fii plătită așa cum meriți lucrând mai puțin, mai ușor și cu bucurie

16 puncte de bifat pentru o afacere de succes

16 puncte esențiale de bifat pentru a reuși într-o afacere din pasiune, fără să pierzi timpul cu acțiuni care te aglomerează

Coloanele destinului în carieră

Află cum te susține destinul, direcția profesională și care sunt atuurile pe care te poți baza în afacerea ta din pasiune