Cum să fii plătită pe măsura valorii tale

Într-o lume plină de oportunități și posibilități, afacerile de succes se clădesc în jurul acelor antreprenori care și-au găsit zona lor de geniu și au adus în business-ul lor energia magnetică care atrage clienții potriviți.

Cunoașterea și conștientizarea valorii propriilor atuuri sunt cheia pentru a te elibera de blocaje și pentru a te conecta cu clienții care îți împărtășesc aceleași valori.

Începutul călătoriei

Într-o lume a afacerilor, fiecare dintre noi se confruntă cu provocări și decizii dificile.

Unul dintre cele mai întâlnite obstacole pentru femeile antreprenoare este acela de a alege dintre multiplele idei de afaceri pe care le au în minte.

Adesea se întâmplă ca noi, femeile să vrem să dăm totul. Iar asta este exact ca atunci când încerci să umpli o sticlă cu furtunul sub presiune.

Apa sare direct pe tine, iar sticla rămâne goală

Exact așa se întâmplă și cu afacerea ta atunci când ai multe pasiuni și le oferi pe toate de-a valma clienților tăi

Între timp, te uiți în jur și vezi ce fac alții cu succes, așa că încerci și tu, poate poate merge și pentru tine. Doar că mai mult nu înseamnă mai bine pentru clientul tău, ci înseamnă mai neclar, ceea ce te blochează.

Iar blocajul te duce încet dar sigur la fundul sacului financiar dar mai ales emoțional!

Știu asta pentru că, un timp, și eu m-am învârtit în cerc, nefiindu-mi clar ce să fac, pentru că aveam atât de multe idei…

Însă, atunci când m-am oprit puțin și m-am uitat în interiorul meu, am reușit să descopăr zona mea de geniu, cea care mi-a adus imediat cele mai mari rezultate satisfacții

Zona de geniu este acea activitate unde combini ceea ce știi cel mai bine să faci, cu ceea ce are nevoie clientul tău, pentru care este dispus să plătească chiar acum, iar ție îți face cea mai mare plăcere

“Este locul în care magia se întâmplă în afacerea, finanțele și viața ta pentru că ai impact maxim asupra celor din jur”

Mulți dintre noi se regăsesc în situația de a avea idei nenumărate, dar fără să știm pe care să o alegem. Pare că pentru ceilalți totul e ușor și clar, dar pentru noi e doar un tumult de gânduri și pasiuni.

Am trecut și eu prin aceeași căutare neîncetată a zonei de geniu. Aveam multe idei, pasiuni și dorințe, dar nu reușeam să găsesc acea activitate care să reunească ceea ce știam cel mai bine să fac cu ceea ce aveau nevoie clienții mei. Am simțit că mă învârtesc în cerc, fără să știu încotro să merg și fără să am claritate.

Până când, printr-o introspecție profundă, am reușit să descopăr zona mea de geniu – acea activitate în care combinația dintre cunoștințele mele, talentele și dorințele se aliniază perfect cu nevoile clienților mei. Este locul unde magia se întâmplă în afacerea mea și în viața mea, pentru că am impact maxim asupra celor din jur.

În căutarea rezolvării

Din momentul în care am descoperit zona mea de geniu, totul s-a schimbat.

Am reușit să-mi aleg acea idee de afacere care avea cele mai multe șanse de succes și care era aliniată cu ceea ce sunt cu adevărat.

Am simțit o explozie de energie și încântare atunci când lucram în acea zonă, iar clienții mei au resimțit asta.

Am început să atrag clienți gata să lucreze cu mine, pentru că le ofeream exact ceea ce căutau și de care aveau nevoie.

Acum pot să-ți arăt și ție calea către succes. În cele ce urmează, vei afla ce trebuie să faci pentru a descoperi zona ta de geniu și cum să transformi această descoperire într-o afacere de succes.

1. Primul pas: Cunoașterea ta de sine

Pentru a găsi zona ta de geniu, trebuie să te cunoști cu adevărat.

Evaluarea atentă a ideilor tale de afaceri și a dorințelor clienților potențiali te va ajuta să identifici acea activitate care rezonează cu tine.

Gândește-te la ce te pasionează cu adevărat și ce te face să te simți în flow atunci când lucrezi.

Ce anume din tine poate aduce o valoare deosebită pentru clienții tăi?

2. Al doilea pas: Descoperirea atuurilor tale

Fiecare dintre noi are talente și abilități unice. Poți descoperi acele atuuri care te diferențiază și care pot deveni un magnet pentru succes.

Cunoașterea valorii tale și a ceea ce te face specială îți va da încredere în tine și îți va amplifica energia magnetică.

3. Al treilea pas: Experimentarea zonei de geniu

Odată ce ai descoperit zona ta de geniu, este momentul să o experimentezi.

Simte cum e să lucrezi în acel domeniu care te pasionează cu adevărat. Emoțiile și satisfacția vor fi extraordinare, iar asta va atrage succesul în afacerea ta.

Vei simți că faci ceea ce știi că îți bucură sufletul și asta se va reflecta în ceea ce oferi clienților tăi.

4. Al patrulea pas: Rezonanța cu clienții tăi

Înțelegerea procesului de vânzare este cheia pentru a atrage clienții potriviți.

Când tu emani energie pozitivă și pasiune pentru ceea ce faci, clienții tăi vor resimți acest lucru și vor fi atrași să lucreze cu tine.

Fii autentică și oferă-le exact ceea ce au nevoie. Astfel, vei construi relații de durată cu clienții tăi și afacerea ta va crește.

Doar așa vei fi de neoprit

Găsirea energiei magnetice în business este posibilă atunci când îți cunoști cu adevărat geniul interior și îți valorifici atuurile.

Alegând ideea de afacere care se potrivește perfect cu cine ești cu adevărat, vei atrage clienții potriviți și vei obține succesul pe care ți-l dorești.

Fii curajoasă să explorezi și să descoperi zona ta de geniu, pune bazele corecte pentru afacerea ta și bucură-te de fiecare moment în care faci ceea ce îți bucură sufletul.

Începe acum și lasă magia să se întâmple în business-ul tău!

Ți-am pregătit un exercițiu excelent pentru a-ți descoperi zona de geniu

Descarcă ghidul Zona de Geniu și găsește-ți energia ta magnetică în business astfel încât fii plătită mereu așa cum meriți

Cu drag, Ioana